Cookies

Provozovatel webu, ALUPA s. r. o., Chrudimská 146, Zelené Předměstí, 530 02 Pardubice, IČ: 47472987, info@alupa.cz, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies. Jedná se o krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí. Cookies používáme pro běh webových stránek, analytické účely a cílení reklamy.

Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky.

Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče. Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu Správce námitku dle čl. 21 Nařízení, na e-mailový kontakt správce.

Vznese-li subjekt námitku proti zpracování běhových cookies, nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

Druhy cookies

Všeobecně lze soubory Cookies, neboli dočasné soubory uložené v prohlížeči, rozdělit na dva druhy. Ty, které se ukládají jen krátkodobě a na webu či e-shopu slouží k usnadnění jeho využívání (např. zapamatováni si vloženého zboží v košíku, navštíveného produktu, zavření vyskakovacího okna apod.). Tyto dočasné cookies umožňují uchovávání informací při přecházení z jedné webové stránky na druhou a odstraňují tak potřebu opakovaného zadávání některých údajů.

Druhý typ souborů cookies se ukládá delší dobu (např. několik týdnu až měsíců). Tyto cookies pomáhají k tomu, aby bylo možné identifikovat váš počítač při opakované návštěvě našich webových stránek. Neumožňují vás však identifikovat jako konkrétní osobu.

Dlouhodobé cookies soubory nám umožňují nabídnout vám relevantní obsah nebo reklamu. Sbíraná data jsou zcela anonymní a nemůžeme je spojovat s jakýmikoliv jinými daty.

Proč využíváme cookies?

Běhové cookies – Aby naše stránky fungovaly, jak mají, používáme běhové cookies.

Analytické údaje - Abychom mohli zlepšovat kvalitu našich stránek, shromažďujeme anonymní statistiky návštěvnosti, které nám pomáhají k dalšímu rozvoji našeho webu. Pro evidenci využíváme nástroj Google Analytics s platným dodatkem pro zpracování osobních údajů třetí stranou. Tato data není možné spojovat s konkrétní osobou.

Zobrazování reklamy - Cookies umožňují lepší cílení reklamy pro naše uživatele a návštěvníky díky personalizaci jejich obsahu tak, aby zákazník dostával reklamu na produkty nebo služby, které jsou pro něj relevantní, tedy projevil o ně v minulosti potenciální zájem.

Pro tento typ reklam využíváme níže uvedené služby, v rámci kterých dochází k segmentaci uživatelů na základě společných rysů. Tato data není možné spojovat s konkrétní osobou.

  • SEZNAM.CZ, a.s. (Sklik). Více informací ZDE

    /Naše webové stránky využívají technologie cílení reklam od služby Sklik provozované společností Seznam.cz, a.s. Ta nám umožňuje ukázat návštěvníkům, kteří již projevili zájem o naše produkty, naše reklamy v reklamní síti společnosti Seznam.cz, a.s. /

  • Google (AdSense, AdWords) Více informací ZDE

Přehled cookies

Typ Název Účel Expirace
Běhové cookies / cookies první strany PHPSESSID Běh aplikace, přizpůsobení zobrazení, ukládání předvoleb návštěvníka Dle nastavení prohlížeče, max 14 dní
Analytické údaje / cookies první strany Google Analytics Získání statistických informací Dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění
Zobrazování reklamy / cookies třetí strany Seznam Sklik identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Seznam, opětovné cílení reklamy (retargeting) 540 dnů
Zobrazování reklamy / cookies třetí strany Google Adwords identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting) 540 dnů

Veškeré cookies zpracováváme na základě oprávněného zájmu správce

Jak Cookies deaktivovat nebo vymazat?

Pokud nechcete soubory cookies využívat nebo smazat jejich obsah, který webové stránky o vašich návštěvách na různých webových stránkách a portálech uložily, můžete využít návody pro jednotlivé nejčastěji využívané prohlížeče níže:

Vložený obsah z dalších webů

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web.

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

Jedná se zejména o příspěvky na sociálních sítích, které slouží jako citace. Zejména Twitter a Facebook.

Další informace

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.

  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.

  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a

  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.

Máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

Proč si vybrat právě nás?

Řezání profilů na přání

Hliníkové profily vedeme až na výjimky skladem standardně v 6ti metrových tyčích, u větších průměrů to jsou pak 3m. Při objednání většího množství hliníkových profilů (300kg+) jsme schopni zajistit délku 10m i více.

Na základě požadavku zákazníka řežeme hliníkové profily na požadovanou délku s přesností +/-1mm. Minimální řezaná délka je zpravidla 25-30mm.

Při spotřebě do 3m je zákazníkům započten pouze nařezaný materiál, při spotřebě více jak 3m z tyče dostává zákazník i zbytek z tyče. V případě těžších hliníkových profilů je zbytkový materiál počítán na základě předchozí domluvy.

Balné vždy zdarma

Menší zakázky jsou u nás baleny do strečové fólie, popřípadě vyztuženy kartónovým či dřevěným prokladem. Pokud je materiál dělen na menší kousky, je balen do kartónových krabic. Velkoobjemové zakázky balíme do kartonu a dřevěného rámu pro možnost manipulace s VZV. Materiál, který je zasílán přímo z výroby, je balen do ochranné PVC fólie. Všechny tyto typy balení nejsou účtovány.

Balení, které je účtováno navíc, jsou jednorázové dřevěné palety - latění, které slouží k přepravě hliníkových plechů. Tyto palety vedeme ve třech velikostech dle velikosti hliníkového plechu. Palety jsou zpoplatněny částkou od 150 do 200Kč bez DPH a zůstávají zákazníkovi.

Další a tím i poslední zpoplatněnou službou je řezání. Toto je domlouváno individuálně a cena je stanovena dle náročnosti zakázky. Malé množství řezů zpravidla neúčtujeme.

Expresní přeprava

Každý pracovní den expedujeme zboží přes přepravní službu FOFR. Standardně doručujeme materiál do druhého dne od odeslání, 6ti metrové tyče do 48 hodin. Nabízíme také možnost levnější přepravy do 4 pracovních dnů.

Za standardních podmínek mají naši zákazníci materiál doručen do 3 pracovních dnů od objednání, v případě méně náročných zakázek jsem schopni expedovat v den objednání.

Přepravné je standardně hrazeno zákazníkem. Snažíme se ale, aby náklady na přepravu byly co nejmenší, s přepravcem máme nasmlouvané ty nejnižší možné ceny.

Zakázková výroba

V našem přehledu profilů nabízíme hliníkové profily, které vedeme standardně skladem. Mimo tyto rozměry jsme schopni zajistit i jiné rozměry na základě poptávky zákazníka.

Mimo standardní rozměry se také specializujeme na zakázkovou výrobu výkresových profilů dle zadání zákazníka. Na základě specifikace je výrobou odsouhlasen výkres a následně vyrobena tzv. matrice – výrobní nástroj.

Následná výroba těchto hliníkových profilů probíhá pouze na základě požadavku daného zákazníka a bez jeho souhlasu nesmí být profil volně prodáván. Výroba takovýchto profilů je podmíněna objednávkou na minimální množství 500kg od profilu.

Velkoobchod, maloobchod

Mezi naše zákazníky patří jak velké a střední firmy tak i drobní podnikatelé či soukromé osoby. Dodáváme profily již od 3cm délky až po několikatunové zakázky. Naši stálí zákazníci u nás mají nastavené velkoobchodní ceny, malým odběratelům nabízíme plný servis za dobrou cenu. Firmy a naši stálí zákazníci mají na našich stránkách možnost objednávat přes nový objednávkový systém. Objednávky jsou zpracovávaný na základě zákaznických cen. Pro drobné či nepravidelné odběry doporučujeme využít náš internetový obchod.

Kontaktní informace
ALUPA s. r. o.
Chrudimská 146, Zelené Předměstí
530 02 Pardubice
CZECH REPUBLIC

IČO: 47472987
DIČ: CZ47472987

Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeného Krajským soudem v Hradci Králové oddíl C, vložka 3160.
Rychlý kontakt:
info@alupa.cz
+420 777 489 779
+420 777 489 773

Otevírací doba:
Po-Pá: 7.00-15.30

Kompletní kontakty

Obchodní podmínky